May 17

Viitorii politicieni și diplomați, felicitați de Președintele Parlamentului Andrian Candu

Chișinău, 29 iunie 2016 – Absolvenții Facultății de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative a Universității de Stat din Moldova au fost felicitați de Președintele Parlamentului Andrian Candu. Speakerul le-a înmânat diplomele de licență și masterat celor mai buni absolvenți în cadrul unei ceremonii la care au participat conducerea Universității de Stat din Moldova și profesorii de la Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative.

Președintele Parlamentului le-a dorit absolvenților realizări frumoase în continuare și să-și găsească drumul potrivit în plan profesional.

„S-ar putea să ne regăsim în aceeași echipă sau în echipe diferite, dar în același domeniu profesional. În Republica Moldova există deficit de profesioniști. Sunteți tineri, frumoși și deștepți, de aceea vă îndemn să exploatați cu mult curaj, sârguință și insistență toate oportunitățile pentru a deveni învingători”, a menționat Andrian Candu.

Speakerul a precizat că la angajare este apreciat spiritul de echipă, sârguința și profesionalismul absolvenților. Totodată, Andrian Candu i-a îndemnat pe tineri să participe la concursurile de angajare desfășurate în cadrul Secretariatului Parlamentului pentru a se regăsi în echipa de funcționari publici a Legislativului.

Rectorul USM, Gheorghe Ciocanu a îndemnat absolvenții să nu uite învățămintele profesorilor și să le urmeze sfaturile. „Odată cu absolvirea universității, porțile școlii vieții sunt deschise și primul pas este făcut. Să nu uitați de Alma Mater, de dascăli, părinți, țară și neam!”, i-a îndemnat rectorul pe absolvenți.

Decanul Facultății de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative, Alexandru Solcan le-a dorit absolvenților drum bun în viață și i-a îndemnat să utilizeze șansa de a face lumea un loc mai bun. „Aș vrea ca FRIȘPA să vă rămână în amintire drept o pagină frumoasă și vă doresc drum bun în continuare. Șansa este de partea voastră”, a menționat decanul Alexandru Solcan.

Rectorul USM, Gheorghe Ciocanu a anunțat că a fost deschisă Cartea de onoare a USM cu ocazia împlinirii, în acest an, a 70 de ani a Universității de Stat din Moldova, în care să fie scrisă istoria acestei importante instituții de învățământ superior din țară. Președintele Parlamentului a semnat în Cartea de Onoare a USM, fiind primul oficial care a lăsat un mesaj de considerație.футболки с длинными рукавами для мальчиков купить