Nov 27

Conferinţa ştiinţifică studenţească universitară, consacrată aniversării a 70-a de la adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului

În data de 10 decembrie 2018 Departamentul „Ştiinţe Politice şi Administrative” din cadrul Facultăţii Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Administrative organizează Conferinţa ştiinţifică studenţească universitară, consacrată  aniversării a 70-a de la adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului cu genericul „Respectarea drepturilor omului – aspiraţie a statului de drept şi criteriu de integrare europeană”.

Sunt invitaţi studenţii şi masteranzii Universităţii de stat din Moldova interesaţi de tematica drepturilor omului pentru prezentarea lucrărilor şi participarea în dezbateri.

Înscrierea se poate face printr-un formular de înscriere (se anexează) la Departamentul „Ştiinţe Politice şi Administrative” (U.S.M., bl. VI, bir. 108) sau la una dintre următoarele adrese: dspa.usm@gmail.com, carolina.macovetchi1@gmail.com până la data de 30 noiembrie 2018.

 

Participanţilor li se vor elibera diplome care vor atesta participarea la conferinţă.

 

Conferinţa va avea loc cu începere de la ora 11.30, în data de 10 decembrie 2018, în sala 207, bl. VI, Universitatea de Stat din Moldova.

 

Pentru concretizări şi întrebări contactaţi adresele electronice indicate mai sus.

 

Nu aveţi cum să rataţi şansa de a participa la evenimentul ştiinţific anual care vă dă prilejul să discutaţi despre ceea la ce aveţi dreptul!